Materieel

Kwalitatief betrouwbaar materieel is pre om productief te zijn. Derhalve investeert Jac Rijk alleen in A merken. Dit heeft er toe geleid, dat de nodige kennis en expertise is opgebouwd en we zelf over de meest voorname onderdelen beschikken in ons eigen magazijn. Dagelijks onderhoud en gespecialiseerde monteurs zorgen voor een betrouwbare en beheersbare operatie. Daarnaast doorlopen al onze operators basis machine trainingen welke er voor zorgen dat er eerder machine problemen kunnen worden gesignaleerd.

Naast een goede organisatie, technische kennis en intern opgeleid personeel, kunt u bij Jac Rijk rekenen op een zeer compleet en modern machinepark.

Technisch onderhoud en reparaties worden door ons in eigen beheer verzorgd, binnen Nederland middels eigen servicemonteurs en –bussen. Op internationale werken leveren wij een volledig uitgeruste werkplaats op het project, tezamen met compleet geoutilleerde containers met spare parts en installaties om slangen en banden te kunnen repareren, waardoor onze ervaren monteurs ervoor kunnen zorgen dat uw project minimale vertraging oploopt.